» עמוד הבית
» פרופיל חברה
עגבנית צימוק בייבוש טבעי –צימוקי עגבניות שרי

עגבנית הצימוק מיוצרת מזן מיוחד של עגבניות שרי שגדלות ומיובשות באופן טבעי במושב בשפלה.
מבנה קליפת העגבנייה הוא כמו רשת דבר המאפשר את יציאת המים מהעגבנייה בתהליך הייבוש תוך כדי שמירה על ערכיה התזונתיים של העגבנייה ושלמותה.
העגבנייה נשארת בשרנית לאחר  הייבוש , מתוקה ועשירה פי 5 בליקופן (נוגד חמצון) מעגבנייה רגילה .
העגבנייה נשמרת ללא חומרים משמרים .
גידול העגבנייה נעשה בחודשי החורף דבר המעניק לעגבנייה את המתיקות המיוחדת לה , כאשר העגבנייה מבשילה מתחיל קטיף העגבנייה לאחר מכן העגבנייה עוברת שטיפה ומועברת למנהרת ייבוש בפריסה על גבי רשתות שם היא עוברת תהליך ייבוש טבעי במשך 6 ימים, לאחר מכן מתחיל תהליך המיון ומשם לאריזה .

העגבנייה משווקת בשתי צורות
1) בתפזורת עם שמן זית ברשתות שיווק ,חנויות מתמחות כגון :עדן טבע מרקט בכל הסניפים, ספייסס בכל הסניפים בנוסף בחוות תבלינים כגון: בית לחם הגלילית ,אשתאול מעדניות ומסעדות גורמה כגון : טאפס אחד העם , דיקסי , רביבה וסיליה.
2) בציפוי שוקולד חרובים שנעשה ע"י חברת תופנית.
העגבנייה מתאימה לאכילה כאפרטיב / חטיף , מתאימה לסנדוויצ'ים,כתוספת לסלט, לבישול האיטלקי: פסטות , לחמים, פוקאצה, בשילוב גבינות ,בחביתה , אורז, קוסקוס, בורגול, מוקפץ.
יש להוסיף את העגבנייה עם תום הבישול.



© כל הזכויות שמורות ל2מאצ'ו 2013-2014